Helene Marcus, coördinator HagaVrienden

Mijn naam is Helene Marcus. Ik ben getrouwd met Carl en woon in Houtwijk, vlak bij het HagaZiekenhuis locatie Leyweg. Sinds november 2000 werk ik met veel plezier voor het HagaZiekenhuis en sinds september 2011 in de functie als coördinator van HagaVrienden.

Mijn werk als coördinator HagaVrienden is erg afwisselend.
Ik ondersteun het bestuur, verzamel projectaanvragen en zorg voor de contacten met donateurs en sponsoren. Ik schrijf de nieuwsbrieven en zorg dat de website wordt bijgewerkt.

Ik vind mijn werk inspirerend en heel belangrijk. Het is belangrijk voor patiënten van het HagaZiekenhuis dat niet alleen goede zorg wordt geleverd, maar ook dat we iets extra’s kunnen doen. Daar hebben we u echt bij nodig.
Uw bijdrage zorgt ervoor dat er trainingsapparaten voor kankerpatiënten komen (afdeling hematologie), of rustgevende plafonds in de behandelkamers op de afdeling radiologie. Deze voorzieningen maken echt een verschil voor de patienten. Zonder HagaVrienden zouden deze voorzieningen er niet zijn.

Nieuwsbrief

Onze vrienden ontvangen ongeveer vier keer per jaar een nieuwsbrief waarin we vertellen over de extra’s die we met hun financiële ondersteuning hebben kunnen uitvoeren. Met iedere nieuwe vriend of sponsor komt één van de projecten weer een stapje dichterbij.

Heeft u vragen, suggesties of wilt u op uw eigen manier bijdragen? U kunt mij bellen of mailen, maar u mag natuurlijk ook langs komen. Ik ontmoet u graag!

Helene Marcus-Baart
Bezoekadres: Leyweg 275
Tel. 070-2101564
Mobiel 06-51552224
h.marcus@hagaziekenhuis.nl
Twitter
LinkedIn