Helene Marcus, coördinator HagaVrienden

Mijn naam is Helene Marcus. Ik ben getrouwd met Carl en woon in Houtwijk, vlak bij het HagaZiekenhuis locatie Leyweg. Sinds november 2000 werk ik met veel plezier voor het HagaZiekenhuis en sinds september 2011 in de functie als coördinator van HagaVrienden.

Na 17 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in HagaZiekenhuis, heb ik besloten het HagaZiekenhuis te gaan verlaten. Niet omdat ik mijn werk niet leuk en belangrijk vind, maar soms is het tijd voor een andere uitdaging. Het is nog niet bekend wie mijn opvolger als coördinator HagaVrienden wordt.
Tot 31 oktober 2017 zet ik mij in voor projecten die het verschil maken voor de patiënten van het HagaZiekenhuis. Zoals ‘keppies voor een kaal koppie’ en trappers voor de Dialyse patiënten. Ik ben trots als ik zie en hoor hoeveel de projecten van HagaVrienden voor patiënten en bezoekers betekent. Dankzij u, de donateur of sponsor, en fondsen die de projecten hebben gesponsord.

Nieuwsbrief

Onze vrienden ontvangen ongeveer vier keer per jaar een nieuwsbrief waarin we vertellen over de extra’s die we met hun financiële ondersteuning hebben kunnen uitvoeren. Met iedere nieuwe vriend of sponsor komt één van de projecten weer een stapje dichterbij.

Heeft u vragen, suggesties of wilt u op uw eigen manier bijdragen? U kunt mij bellen of mailen, maar u mag natuurlijk ook langs komen. Ik ontmoet u graag!

Helene Marcus-Baart (tot 31-10-2017)
Bezoekadres: Els Borst-Eilersplein 275
Tel. 070-2104022
contact@hagavrienden.nl