Al bijna 5.000 lichtjes gekocht voor het JKZ

10 januari 2015

Presentator Fred Zuiderwijk van Omroep West heeft op 6 januari jl. samen met een aantal kinderen en kinderarts Hofstede het voorlopig eindbedrijf bekend gemaakt. Lichtjes kopen kan nog tot eind januari.

Het was een gezellige drukte op Driekoningendag 6 januari rondom de kerstboom voor het Juliana Kinderziekenhuis aan de Sportlaan. Een aantal kinderen mochtend samen met presentator Fred Zuiderwijk van Omroep West het voorlopige eindbedrag van de JKZ kerstboomactie bekend maken. Voorlopig eindbedrag, want lichtjes kopen kan nog tot eind januari.

Na de bekendmaking werden de lichtjes in de boom gedoofd en mochten de kinderen een lampion aansteken. Ter verhoging van de feestelijkheid rapten entertainers Umit C en Damani Leidsman de liedjes 'Je bent niet alleen' en 'Wat is het leven mooi'.

Na de bekendmaking werden de lichtjes in de boom gedoofd en mochten de kinderen een lampion aansteken. Ter verhoging van de feestelijkheid rapten entertainers Umit C en Damani Leidsman de liedjes ‘Je bent niet alleen’ en ‘Wat is het leven mooi’.

Er zijn inmiddels 4917 lichtjes gekocht. Dit aantal lichtjes betekent een mooi bedrag van €14.751 bijeengebracht door particulieren en bedrijven. Dit bedrag is bestemd voor de OK-gang met digitale knuffels in de nieuwbouw Juliana Kinderziekenhuis aan de Leyweg.

De (wissel)piek in de boom is bestemd voor de sponsor die het hoogste bedrag heeft gedoneerd. Dat is op dit moment een ‘probleem’, want er staan twee bedrijven op nummer één; Rabobank Regio Den Haag en Vrolijk Dienstengroep met ieder 1.000 lichtjes. Wie verhoogd dit bedrag om in de piek te komen en te behouden tot Kerstmis 2015?

Het Juliana Kinderziekenhuis en HagaVrienden bedanken alle donateurs die lichtjes hebben gekocht. Lichtjes kopen blijft mogelijk tot eind januari via www.jkzkerstboom.nl of via sms kerstboom3 naar 3669.

Geef een antwoord