Arie’s IJs en meer schenkt opbrengst ijsverkoop aan HagaVrienden

29 mei 2015

Oud collega Arie Taal werkte 30 jaar in het ziekenhuis als kok. Inmiddels heeft Arie een mobiele ijskar. Toen Arie hoorde over het project Haga shuttle bood hij spontaan aan ijs te komen verkopen. En de opbrengst is ….

Een gezellige middag
arie_en_tanj_taal_ijsverkoop_2015Op 20 mei werd de ijskar van Arie en dochter Tanja de hal van HagaZiekenhuis Leyweg binnen gereden. Het was niet heel zonnig, maar een lekker schepijsje gaat er altijd wel in. Voor €1 per bolletje konden jong en oud van het heerlijke ijs genieten. Kinderen zaten rond de ijskar te smikkelen. Tussen het ijsscheppen door, kwamen oud collega’s Arie begroeten. Het was een gezellige middag.

En de opbrengst is…
Maar wat zouden al die ijsjes hebben opgebracht? Na het tellen van alle euro’s kwam Arie vrijdag 29 mei vertellen welk bedrag HagaVrienden in ontvangst mag nemen. Peter Jongman hoofd logistieke dienst van het HagaZiekenhuis heeft de shuttle aangevraagd bij HagaVrienden. Daarom heeft HagaVrienden Peter gevraagd de cheque ten bate zijn projectaanvraag in ontvangst te nemen. Een hartelijk weerzien van bekenden, want Peter en Arie waren vroeger collega’s.  Na een kopje koffie, onthulde Arie uiteindelijk het bedrag van de opbrengst; maar liefst €455. Wat een prachtig bedrag! Bekijk ook het fimpje van de onthulling van het bedrag.

Arie’s IJS en meer
peterjongmanarietaalopbrengstijsverkoopHagaVrienden bedankt Arie en Tanja Taal zeer voor hun steun. Hoe meer mensen in actie willen komen, hoe meer projecten HagaVrienden kan uitvoeren om de zorg patiëntvriendelijker te maken of het herstel te bevorderen. Heb je een ideel voor een actie om geld in te zamelen voor HagaVrienden? Neem contact op met Helene Marcus, 06-51552224 of h.marcus@hagaziekenhuis.nl

Wil je Arie’s IJskar boeken voor bijvoorbeeld een feest? Kijk op de facebook pagina bel Arie op 06-16036995.

Voor meer informatie over het project Haga Shuttle, klik hier.

Geef een antwoord