Balkonmeubilair Harting-Bank onthuld

3 november 2011

Het meubilair op het balkon van de afdeling orthopedie aan de Sportlaan is sinds enige tijd uitgebreid met twee tafels en een bank. Hulpmiddelen leverancier Harting-Bank, sinds 1 oktober aangesloten bij Medux, heeft dit meubilair geschonken, in samenwerking met de Haga Vrienden, aan de afdeling Orthopedie. Hiermee ondersteunt Harting-Bank het initiatief om het balkon verder aan te kleden voor patiënten en medewerkers.

Werk in opdracht

Werk in opdracht

De heer van Vianen, die regelmatig op de afdeling orthopedie verblijft, drinkt hier graag z’n kopje koffie. Gastvrouw Fernanda Bruggeling serveert de koffie graag voor hem en andere patiënten op het balkon. Mevrouw De Witte vindt het meubilair vooral ook mooi en is blij dat de mogelijkheid bestaat om even buiten te zitten.

Harting-Bank en de afdeling orthopedie werken sinds zomer 2011 nauwer samen. Verpleegkundigen van de polikliniek orthopedie kunnen via een klantportaal rechtstreeks hulpmiddelen aanvragen bij de Harting-Bank. De hulpmiddelen – nodig tijdens de herstelperiode – worden snel en indien nodig thuis bij de patiënt bezorgd. Met deze dienstverlening beoogd de Orthopedie in samenwerking met de Harting-Bank de service verlening naar de patiënt te verhogen.

Geef een antwoord