Bestuur

Het bestuur van de Stichting Vrienden HagaZiekenhuis bestaat uit de volgende personen:

Dominique Deguelle, voorzitter

Dominique heeft een veelzijdige carrière achter de rug o.a. als (militair) verpleegkundige en managing director in de farmaceutische industrie. Als adviseur en zelfstandig ondernemer is hij verbonden aan diverse bedrijven. Hij is ook vinoloog en oprichter van de vereniging ter promotie van de Oosterschelde kreeft.
Sinds 2010 is hij als bevlogen bestuurder betrokken bij het HagaZiekenhuis. Hij is een netwerker, een teambouwer en visionair met een passie voor de zorg. Zijn wens voor HagaZiekenhuis is dat dit een familieziekenhuis wordt. Niet alleen gericht op de beste zorg voor kinderen, maar zeker ook voor ouderen.

rene-bolraapRené Bol Raap, secretaris

René is algemeen directeur van HGC B.V. in Rijswijk. In dit innovatief medisch centrum wordt behandeld met hyperbare zuurstof. Dit betekent dat mensen 100% zuurstof krijgen toegediend via een masker terwijl zij verblijven in een cabine met een verhoogde druk bij indicaties als chronische (diabetische) wonden, weefselschade en chronische botinfecties.
René was eerder werkzaam als arts bij de Koninklijke Marine, als bedrijfsarts bij Air France KLM en als freelance bedrijfsarts. Met een medicus als lid van het bestuur beschikt stichting HagaVrienden ook over inhoudelijke expertise waar het geneeskundige aangelegenheden betreft.

Zowel bij het beoordelen van aanvragen als in gesprekken met sponsoren kan dit veel voordeel opleveren. Het huidige klimaat in de zorg noopt tot intensieve samenwerking. Niet alleen binnen de medische sector maar ook met (in-)direct betrokkenen. Als bruggenbouwer wil René het HagaZiekenhuis regionaal een nog grotere rol laten spelen.

Germt van der Veen, bestuurslid

Duurzame en langdurige verbindingen zijn noodzakelijk om samen verder te komen. Het is Germt’s ambitie om met deze verbindingen rondom de gezondheidszorg een betere wereld te bewerkstelligen, gebaseerd op ethiek, vertrouwen en garantie.
Germt is een echte netwerker, een goede gesprekspartner, een strateeg in hart en nieren, een visionair en onderhandelaar op bestuursniveau.
Met het kennen en kunnen van Germt wil en zal hij met alle kracht de HagaVrienden en HagaZiekenhuis ondersteunen om gezamenlijk het Haga als beterhuis c.q. het beste huis te bewerkstelligen.