Donateurs en sponsoren HagaVrienden: bedankt!

11 februari 2015

Ongeveer 40 donateurs van HagaVrienden en sponsoren van de JKZ Kerstboom waren woensdagmiddag 4 februari aanwezig op de jaarlijkse bedankbijeenkomst van Stichting HagaVrienden. Tijdens de bijeenkomst werd de eindstand van de actie ‘JKZ Kerstboom’ bekendgemaakt.

lr_donateursbijeenkomst_8005

 

Gevarieerd programma

De gasten werden getrakteerd op een gevarieerd programma, muzikaal omlijst door Orkest Morgenstond. Directievoorzitter Marjolein Tasche heette het publiek samen met Dominique Deguelle, voorzitter HagaVrienden, lr_donateursbijeenkomst_8015welkom. Chirurg Bob Knippenberg vertelde alle ins en outs van de hybride OK, een state of the art operatiekamer in het nieuwe OK-complex. Dit onderwerp had grote interesse van het publiek. Door Helene Marcus, coördinator van de HagaVrienden, werden de plannen van de HagaVrienden voor 2015 toegelicht. Een van die plannen is de realisatie van een webshop, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de patiëntvriendelijke projecten van de HagaVrienden.

 

 

Ruim 17.000 euro!
Eind januari 2015 werd de actie JKZ Kerstboom afgerond. Giel Baaij, bedrijvensponsoring JKZ, maakte tijdens de bijeenkomst het eindbedrag van de actie bekend. Met elkaar hebben we lr_donateursbijeenkomst_81145.670 lichtjes aangestoken voor de kinderen van het Juliana Kinderziekenhuis! Hiermee is een totale opbrengst van € 17. 010,- gerealiseerd. Wij danken al onze collega’s, vrienden en fans heel hartelijk voor hun bijdragen en de leuke reacties.

Acties, ideeën, bijdrage?
Je kunt HagaVrienden steunen met sportieve acties, tips en ideeën of een kleine maandelijkse bijdrage. Voor meer informatie, bel of mail Helene Marcus: 06-51552224 of h.marcus@hagaziekenhuis.nl.

Geef een antwoord