Door workshop LFGB krijg ik weer complimenten!

3 februari 2015

Marieken Jacobsen nam deel aan de workshop Look Good Feel Better van 12 januari jl. Na afloop ontving het team HagaZiekenhuis / HagaVrienden een bedankmail die veelzeggend is. Daar doen we het voor! *)

sam_0861“Het is alweer een week geleden, maar is als de dag van gisteren: alsnog wil ik u en met u alle medewerk(st)ers van de Workshop Look Good Feel Better heel hartelijk bedanken voor de fantastische ochtend die u ons hebt bezorgd. Ik werd er zelf een beetje verlegen van; al die lieve aandacht en zorg en alle adviezen en leuke tips en natuurlijk zoveel producten en toilettas en handdoek, ik heb er eigenlijk geen woorden voor en voel me nog steeds blij als een kind in ’n snoepwinkel.

Dat jullie dat zomaar (onbaatzuchtig) doen en organiseren, dat vind ik echt heel bijzonder. Zulke lieve en leuke mensen als jullie met elkaar zijn en zo goed georganiseerd, klasse en ik vertel het aan al m’n vriendinnen. En m’n vier kinderen vonden het ook super, want die zaten meteen alles uit de toilettas uit te proberen die we als cadeau mee kregen.

sam_0848Maar het belangrijkste is jullie geweldige inzet. En het is zeker zo, zoals de naam al zegt: Look Good Feel Better! Ik dwing mezelf nu om me op te maken en elke dag, al is het even voor een boodschap, de deur uit te gaan. Leuk als mensen dan zeggen (niet iedereen vertel ik dat ik ziek ben, of ’n pruik draag) dat ik er zo goed uit zie. Dat je inderdaad door jezelf goed te verzorgen zodat je er goed uitziet, je jezelf werkelijk beter voelt! Soms voel ik me niet zo jippie of heb de neiging om maar diep onder de dekens te blijven, maar als ik dan later bijvoorbeeld over de Loosduinse markt loop, vergeet ik dat en voel me helemaal niet ziek. Dan het ik daarna weer zin in koken en gewone dingen doen.

Het lijkt iets onbelangrijks, hoe je eruit ziet, maar heeft wel degelijk impact op je hele welbevinden. Dus nogmaals: Bedankt!

Lieve groet van Marieken Jacobson- van Vliet”

*) De workshops LGFB in HagaZiekenhuis worden uitgevoerd door Look Good Feel Better en gesponsord door Stichting Roparun

Geef een antwoord