En het sponsorbedrag voor project Tovertafel is ….

28 juni 2016

Arie’s IJs en meer en De IJsprinses verkochten op 9 juni jl. geheel belangeloos hun heerlijke schepijs in HagaZiekenhuis. Vanmorgen maakte Arie Taal de opbrengst ten behoeve van project Tovertafel bekend.

16_06_28_cheque_aries_ijs

Ouderencenrum
Arie Taal werd door Arnold de Zoete, unithoofd 7B, ontvangen op zijn ouderencentrum.  Deze afdeling heeft – vanwege de patiëntengroep – een grotere huiskamer dan andere verpleegafdelingen. De Tovertafel kan boven een van de eettafels in deze huiskamer komen te hangen.  De technische dienst van het HagaZiekenhuis heeft al uitgezocht dat dit kan en contact gehad met de leverancier. Maar we hebben helaas nog niet genoeg fondsen voor de aanschaf van de Tovertafel.

Mooie opbrengst
De donatie van Arie en Tanja Taal is daarom een welkome aanvulling. Het bedrag dat we op 9 juni aan heerlijk ijs hebben gegeten en wordt gedoneerd is … €350! Iets minder dan vorig jaar (mogelijk door de Ramadan, is Arie’s ervaring) maar we zijn er niet minder blij mee.

IJs en meer
Arie en Tanja zijn te boeken via hun facebookpagina’s. Aries-ijs-en-meer en IJsprinses. Op de pagina staat nu telefoonnummer. Behalve ijsverkoop bakken ze poffertjes en de kinderen kunnen geschminkt worden. Erg leuk voor een feest of partij natuurlijk.

Help je mee?
Wil je ook een actie starten voor project Tovertafel of weet je een sponsor?
Neem dan contact op met Helene Marcus, coördinator HagaVrienden.
Ze is bereikbaar op 06-51552224 of h.marcus@hagaziekenhuis.nl

Arie en Tanja Taal tijdens ijsverkoop op 9 juni 2016

Arie en Tanja Taal tijdens ijsverkoop op 9 juni 2016

Kinderen gaan graag op de foto met de IJsprinses

Kinderen gaan graag op de foto met de IJsprinses

 

Geef een antwoord