Haal een ijsje bij Arie en ’tover’ mee

7 juni 2016

Op donderdag 9 juni komen oud-collega Arie Taal en zijn dochter Tanja weer met hun ijscokar naar het HagaZiekenhuis. De opbrengst van de ijsverkoop schenken ze aan project Tovertafel van HagaVrienden. Een actie waar je warm van wordt!

arie_en_tanj_taal_ijsverkoop_2015

Arie is dertig jaar lang kok geweest in het HagaZiekenhuis. Samen met zijn dochter Tanja heeft hij nu een ijs- en poffertjes kar. Ze scheppen op 9 juni heerlijke bolletjes ijs voor een vriendenprijsje. De gehele opbrengst gaat naar project Tovertafel van HagaVrienden. Vorig jaar was deze actie een groot succes. Iedereen genoot van het heerlijke ijs en de opbrengst was prachtig. Ruim €450 haalden Arie en Tanja op voor de elektrische shuttle, die intussen een feit is. Foto: Tanja en Arie Taal achter hun ijscokar tijdens de succesvolle ijsverkoopactie in 2015.

Wat is een Tovertafel?
Een Tovertafel is een bijzondere manier om de (dementerende) ouderen op de afdeling Ouderengeneeskunde in beweging te krijgen, met behulp van projecties op een tafel. Dat levert interactieve, kleurige spelletjes op die ouderen geestelijk prikkelt en lichamelijk stimuleert. De Tovertafel zorgt voor levendige sociale interactie. Lees meer over de Tovertafel op de webstite van Active Cues

Kom ook een ijsje halen – en breng je collega mee!
• Wanneer: donderdag 9 juni van 11.30 tot 16.00 uur
• Waar : locatie Leyweg, lichtstraat ter hoogte van de liften
• Kosten: een euro per bolletje schepijs.

Geef een antwoord