HagaVrienden | CAM IT Solutions doneert met plezier aan HagaVrienden!

11 mei 2015

CAM IT Solutions te Nieuwegein is een betrokken partner van HagaZiekenhuis. Ze doet graag iets extra’s voor haar partners. Daarom is CAM bedrijfsvriend geworden van HagaVrienden met de intentie meerdere jaren te ondersteunen.

CAM IT Solutions situated in Nieuwegein is a committed partner of Haga Teaching Hospital. But they are also very willing to do more. CAM decided to become sponsor of Haga Friends Foundation. They intent to be sponsor for several years. “Contributing to HagaFriends foundation means to CAM we can help improving the healing environment of the patients.” 

Motivatie CAM
CAM en HagaZiekenhuis zoeken elkaar daarmee niet alleen op ICT, maar ook op sociaal vlak op. Aritha van de Braak, office manager bij CAM beschrijft de beslissing om bedrijfssponsor te worden als volgt: “Bij HagaVrienden gaan de fondsen rechtstreeks naar verbetering van de behandelomgeving van de patiënt en dat spreekt ons zeer aan. Een korte directe lijn tussen de vrienden en de uitgaven is voor CAM een pre”.

Ontvangst cheque
Op donderdag 7 mei jl. mocht Helene Marcus, coördinator HagaVrienden een cheque in ontvangst nemen van Cam IT Solutions BV. Hij werd aan haar overhandigd door Aritha van de Braak, office manager en Peter van Rossum, partner manager healthcare. Het gedoneerde bedrag zal in overleg aan een project worden toegekend.
HagaVrienden heet CAM van harte welkom als bedrijfsvriend. In overleg met haar sponsoren zal HagaVrienden een sponsorprogramma ontwikkelen.

CAM It Solutions, wat doen ze?
lr_hagavrienden_camit_0900-2CAM IT Solutions is een dienstverlenende kennisorganisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van “enterprise class” private cloud-infrastructuren voor ziekenhuizen, zorgorganisaties en overheden. “Wij ontzorgen u van technische complexiteit en bieden u bewezen oplossingen voor actuele vraagstukken op het gebied van flexibiliteit, mobiliteit, beschikbaarheid, prestaties, beveiliging, beheer en kostenreductie”.

Voor meer informatie over CAM, for more information on CAM klik hier

Geef een antwoord