(H)eerlijk genieten tijdens Sint en Kerst

26 november 2013

HagaVrienden en het nieuwe cosmeticamerk Flores da Amazonia zijn recent een samenwerking gestart. Wanneer u een bestelling plaatst voor de luxe geschenkpakketten van Flores da Amazonia, draagt u daarmee bij aan de mooie projecten van HagaVrienden

flores_da_amazoniaFlores da Amazonia is een cosmeticalijn van producten die op ambachtelijke en verantwoorde wijze in het Amazonegebied worden vervaardigd. De producten – met exotische ingrediënten – zijn een feest voor de zintuigen en een lust voor het oog.

Geschenkpakketten
Flores da Amazonia doneert 50% van de netto opbrengst van uw bestelling aan HagaVrienden. Er zijn meerdere geschenkpakketten samengesteld, zie hiervoor de folder (onder downloads). De losse producten vind u ook op de website van Flores da Amazonia.

Met een pakket van Flores da Amazonia geeft u niet alleen een (h)eerlijk een luxe geschenk uit de Amazone, maar u draagt ook bij aan het welzijn van patiënten in het HagaZiekenhuis. Oprecht bedanken én goed doen tijdens de feestdagen, dat is de ultieme kerstgedachte. De minimum afname is in principe 10 pakketten.

Bestellen
Uw bestelling kunt u plaatsen bij Bernadette Boone  via tel. 0575-509428, 06-25024693 of info@floresdaamazonia.nl. Uiteraard beantwoord zij ook graag uw vragen. Vermeldt bij uw bestelling alstublieft HagaVrienden, zodat uw donatie aan HagaVrienden genoteerd kan worden.

Geef een antwoord