IBM doneert kindercomputer

22 december 2011

Computerleverancier IBM heeft eind december 2011 een kindercomputer geschonken aan de HagaVrienden. Deze’ KidSmart Early Learning Centre’ is bedoeld voor de kinderwachtkamer van de nieuwe Spoedeisende Hulp (SEH) aan de Leyweg.

Computerleverancier IBM heeft eind december 2011 een kindercomputer geschonken aan HagaVrienden. Deze ’KidSmart Early Learning Centre’ is bedoeld voor de kinderwachtkamer van de nieuwe Spoedeisende Hulp (SEH) aan de Leyweg.

Tot aan de opening van de nieuwe SEH, naar verwachting in september 2012, staat de computer op de SEH aan de Sportlaan. Aan het felgekleurde computermeubel kunnen kinderen van 3 tot en met 7 jaar allerlei leuke en educatieve spelletjes doen. Een fijne manier om de wachttijd door te brengen!

Het KidSmart Computerproject is een van de projecten van IBM in het kader van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. De KidSmart computer wordt bijvoorbeeld op grote schaal ingezet om kinderen in achterstandswijken op een leuke manier hun taal- en communicatievaardigheden te helpen verbeteren.

Geef een antwoord