Jurgen Warmerdam komt bestuur versterken

16 november 2012

Recentelijk is Jurgen Warmerdam welkom geheten als bestuurlid van HagaVrienden. Daarmee bestaat het bestuur nu vijf leden. Een mooi team dat plannen aan het maken is voor een evenement in 2013!

Jurgen heeft uitgebreide bestuurservaring opgedaan in verschillende besturen; van de studentenvereniging, orkesten en toneelgezelschappen, tot de VVE van het gebouw waar hij woont.

Zijn keus voor een bestuursfunctie bij HagaVrienden beschrijft hij alsvolgt:

“Vaak zijn het details die bepalen of een patiënt zich geholpen en beter voelt na een bezoek aan het ziekenhuis. In deze tijd is er steeds minder geld voor dergelijke details. De stichting HagaVrienden streeft er naar deze details toch te realiseren. Ik voel me zeer aangetrokken tot die gedachte en ben trots dat ik daar een bijdrage aan mag leveren.”

warmerdamJurgen woont in Amsterdam maar werkt in Den Haag als aandeelhouder en senior adviseur bij EPPA Politiek & Lobby. EPPA adviseert bedrijven bij hun wensen die zij in politiek Den Haag willen realiseren. Zij kennen de formele en informele besluitvormingsprocedures en actuele stand van zaken en zijn daarmee een gids in het Haagse doolhof.

In 1991 behaalde Jurgen zijn doctoraal Fiscaal Recht aan de universiteit van Amsterdam. Hij schreef een aantal boeken en artikelen op het terrein van belastingrecht.
Jurgen leest graag en veel, wielrent fanatiek en speelt fagot en toneel.

Geef een antwoord