Beterschapswensen? Stuur een kaartje!

18 november 2013

Wie in het ziekenhuis ligt, kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Het is altijd fijn om te weten dat anderen met je meeleven. Stuur uw familielid, vriend(in) of kennis die in het HagaZiekenhuis ligt een kaartje via ‘Cards to care’ en steun meteen de stichting HagaVrienden.

Werk in opdrachtAl voor €2,70 stuurt u een kaart naar een familielid of bekende die is opgenomen in het ziekenhuis. U hoeft niet naar de winkel en de brievenbus. U maakt online uw kaartje op de site van Cards to care. Zij zorgen ervoor dat de kaart wordt bezorgd in het HagaZiekenhuis.

Hoe werkt het?
Klik rechts op de banner ‘Stuur een (echte) kaart’. U komt dan op de site van www.cardstocare.nl. U kunt ook rechtstreeks naar deze site gaan, in dat geval kiest u de plaatsnaam Den Haag en vervolgens HagaZiekenhuis. In een paar stappen maakt u zelf uw kaartje. U kunt kiezen uit een aantal mooie afbeeldingen, maar u kunt ook een eigen foto gebruiken. En er is uiteraard ruimte voor uw persoonlijke boodschap. Het verzenden is heel gemakkelijk: het adres van het HagaZiekenhuis is alvast voor u ingevuld.

Via PostNL wordt de kaart zo snel mogelijk bezorgd bij het ziekenhuis. De interne postafdeling zorgt er vervolgens voor dat uw kaartje dezelfde dag nog wordt bezorgd bij uw vader, moeder, vriend(in), kennis, collega, buurman, buurvrouw. Maak vandaag nog een kaartje. Laat ze weten dat ze er niet alleen voor staan.

Kaartje sturen? Kleine moeite, fijn gevoel.

Geef een antwoord