Kom je ook in actie voor de JKZ Kerstboomactie?

10 december 2014

Vanaf woensdag 10 december tot eind januari 2015 loopt de actie JKZ Kerstboom. Doe ook mee!
Steek lichtjes aan in de JKZ Kerstboom op de website www.jkzkerstboom.nl, online via je smartphone of via sms.
Voor €3,00 of een veelvoud hiervan koop je één of meerdere lichtjes. Je steunt hiermee de kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis.

Er komt ook een echte kerstboom met lichtjes bij het Juliana Kinderziekenhuis. Bij deze boom onthullen we voor Kerst de tussenstand van dat moment. Op welke datum we dat precies doen blijft nog even een verrassing. Houd de website twitter of facebook in de gaten voor meer nieuws hierover.

 

De actie JKZ Kerstboom wordt mogelijk gemaakt door Vrolijk Dienstengroep samen met een aantal partners.  De Stichting Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis steunt de actie van harte. De opbrengst komt ten goede aan de benodigde extra’s voor het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis. Met deze actie hopen we als eerste de aankleding van de gang naar de operatiekamers (OK) te kunnen realiseren. De gang naar de OK is voor kinderen misschien wel de spannendste plek binnen het Juliana Kinderziekenhuis. Kinderen moeten die lange gang door om bij de operatietafel te komen waar zij op moeten gaan liggen. Dat is best eng. Daarom mogen de kinderen vooraf kiezen uit vijf  “knuffels”.

Deze knuffels lopen door wand- en plafondprojecties  door de OK-gang met de kinderen mee. Hierdoor worden de kinderen gerustgesteld, gezelschap gehouden of nog even aan het lachen gemaakt.

TV west heeft op maandag 10 december bericht over de actie. Bekijk de rapportage op de site van TV West.

Geef een antwoord