Menzis sponsort CPC shirts Haga-lopers

11 maart 2012

De 38ste City Pier City Loop was een groot Haags feest. Op zondag 11 maart waren alle elementen voor een sportieve dag aanwezig. Het HagaZiekenhuis nam met maar liefst 158 lopers deel aan de Business Run op de verschillende afstanden. De lopers konden worden herkend aan de opvallende wit-groene-Hagashirts, die net als in 2011 waren gesponsord door Azivo/Menzis.

Centraal verzamelpunt voor de lopers op de 5, 10 en 21 km en hun supporters was de HagaZiekenhuis unit in het Business Paviljoen op het Malieveld. Daar konden de lopers en supporters zich omkleden, voorbereiden en elkaar na afloop feliciteren met de mooie prestatie. Het parcours voerde over de prachtige Haagse lanen richting Scheveningen en via de Nieuwe Parklaan weer terug naar de finish op het Malieveld. Langs het parcours stonden vele tienduizenden enthousiaste toeschouwers om de lopers aan te moedigen.  Het weer maakte de dag tot een extra groot feest. Het aantal supporters was groter dan andere jaren. Niet alleen de wedstrijdlopers, maar ook de lopers van het HagaZiekenhuis hebben vaak hun persoonlijke records verbeterd, soms met wel 10 minuten.

De organisatie van de ‘Haga CPC loop’ wil alle lopers en ‘aanmoedigers’ van harte bedanken voor hun bijdrage aan dit evenement en natuurlijk sponsor Azivo/Menzis voor de prachtige T-shirts!

Een speciaal dank je wel voor Lesley voor de organisatie vooraf, voor Dina May van Leeuwen en Ine Essing die – samen met Helene Marcus – de organisatie gedurende de dag in de gaten hielden en voor Martien Hess die menig pijnlijke spier weer soepel heeft kunnen maken door een massagebehandeling. Ik verheug me nu al weer op 2013!

Geef een antwoord