Op verzoek; workshops Blije Handen en Mozaïeken 30 mei

28 april 2017

Op verzoek van eerdere deelnemers, organiseren we nogmaals een gezellige workshopsavond. Aan de creatieve mozaïekworkshop kunnen beginners en gevorderden deelnemen. De ontspannende Blije Handen workshop met heerlijke crèmes is een avondje jezelf verwennen. Aan jou de keus.

Workshop 1: Gezonde handen zijn blije handen

 

 

 

 

 

 

In de Blije Handen Workshop staat dit keer massage van de handen en de conditie van de nagels centraal.

Voor wie?

 • Voor iedereen die wil leren hoe je via de handen oxytocine vrijmaakt (oxytocine heeft een positieve uitwerking op je humeur en je lichaam).
 • Vrouwen die nette gemanicuurde nagels willen, maar geen nagellak op het werk mogen dragen
 • Vrouwen die mooie natuurlijke nagels willen hebben
 • Moeders die nette nagels willen hebben die overal bij passen en wat niet te veel tijd kost.

Wat gaan we doen?

 • Masseren van de handen. Je leert bij jezelf handmassage toe te passen, de effecten te zien en te voelen. En hoe bij een dierbare dezelfde massage kunt geven.
 • Behandelen, corrigeren en beschermen van de nagels met producten die vitamines, proteïne en plantaardige ingrediënten bevatten.

Welke producten gebruiken we?

 • De heerlijke handcrèmes van Rituals, Ayurvedische kruidenoliën, en de toxine vrije producten van Zoya. Deze producten zijn na afloop met korting te koop!

Wat levert het op?

 • Spanning verdwijnt uit je handen en je lijf.
 • Je doet kennis op over ontspanning via de handen.
 • Flexibelere en sterkere nagels.
 • Natuurlijke kleur van de nagel.
 • En niet te vergeten een gezellige en ontspannen avond!

Deze heerlijke workshop ‘blije handen’ kost € 15,- per persoon, inclusief koffie/ thee en een drankje na afloop. Het bedrag kan worden overgemaakt op rekening NL15 RABO 0155 6605 35 t.n.v. Stichting Vrienden HagaZiekenhuis.

Voor meer informatie: Zoya Magazine en Food Board

Workshop 2: Ontwerp je eigen mozaïekstuk

Deelnemers aan de eerder workshops, hebben de smaak te pakken; mozaïeken is leuk! Wil je ook eigen mozaïekkunstwerk maken of er beter in worden? Patty Dullaart- van der Ende helpt je daar op 30 mei graag bij. Haar mozaïekstukken zijn echte kunstwerkjes. Patty brengt je de fijne kneepjes bij. Ze brengt steentjes mee in prachtige kleuren en verschillende vormen. Als ondergrond kun je kiezen uit verschillende artikelen die zij op dit moment nog uitzoekt. Maar je kunt ook een eigen voorwerp en ontwerp meebrengen. Heb je geen inspiratie? Op internet zijn veel voorbeelden te vinden. Na deze workshop ben je niet alleen heerlijk ontspannen, je neemt ook nog je eigen kunstwerk mee naar huis.

De workshop ‘Ontwerp je eigen mozaïekstuk’kost € 20 per persoon, inclusief koffie/thee en een drankje na afloop. Het bedrag kan worden overgemaakt op rekening NL15 RABO 0155 6605 35 t.n.v. Stichting Vrienden HagaZiekenhuis

Voor meer informatie: End of Dull Art

Waar en wanneer is het? De ontspannende workshopavond is op dinsdag 30 mei van 18.30 tot 21.30 uur in restaurant HagaPlaza van het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg, adres Els Borst-Eilersplein 275 Den Haag.

Programma
18.30 – 19.00 uur Inloop met kopje koffie/thee
19.00 – 21.00 uur Aan de slag!
21.00 – 21.30 uur Evt. uitloop en afsluiting met een glaasje en een hapje.

Hoe kan ik me aanmelden? Meedoen aan deze creatieve en ontspannende avond? Meld je dan snel aan voor één van de twee workshops door een mail te sturen aan coördinator HagaVrienden Helene Marcus: h.marcus@hagaziekenhuis.nl. Breng je gezellig iemand mee? Nog vragen? Bel gerust: 070 – 210 1564. Vermeld bij de aanmelding je/ jullie naam en een e-mailadres of telefoonnummer waarop je bereikbaar bent (wordt alleen gebruikt voor onvoorziene zaken).

De deelname is definitief na betaling van het verschuldigde bedrag (blije handen: € 15, mozaïeken € 20) op IBAN NL15 RABO 0155 6605 35, t.n.v. HagaVrienden o.v.v. ‘workshop 1 (blije handen)’ of ‘workshop 2 (mozaïeken)’.

Start ook een actie voor HagaVrienden Patty, Stana en Lilian zijn relaties van HagaVrienden en stellen de opbrengst van deze workshops (na aftrek van kosten) beschikbaar aan de mooie projecten van HagaVrienden. Ontzettend bedankt! Wil je ook een actie starten ten behoeve van HagaVrienden? Coördinator HagaVrienden Helene Marcus denkt graag met je mee. Neem contact op per e-mail: h.marcus@hagaziekenhuis of bel (070)210 1564.

Geef een antwoord