Balkonmeubilair Orthopedie

28 juni 2012

Het balkon van de afdeling orthopedie aan de Sportlaan is sinds enige tijd uitgebreid meubilair; twee tafels en een bank. Hulpmiddelen leverancier Harting-Bank, sinds 1 oktober aangesloten bij Medux, heeft dit meubilair geschonken, in samenwerking met de Haga Vrienden, aan de afdeling Orthopedie. Hiermee ondersteunt Harting-Bank het initiatief om het balkon verder aan te kleden voor patiënten en medewerkers.

Op de foto vlnr: gastvrouw Fernanda, Helene Marcus (HagaVrienden), dhr. Van Vianen, dhr. Koelemij (Harting Bank) en mw. De Witte.

Dhr. Van Vianen (foto midden), die regelmatig op de afdeling orthopedie verblijft, drinkt hier graag z’n kopje koffie. Gastvrouw Fernanda Bruggeling (links op de foto) serveert de koffie graag voor hem en andere patiënten op het balkon. Mw. De Witte (rechts op de foto) vindt het meubilair vooral ook mooi en is blij dat de mogelijkheid bestaat om even buiten te zitten.

Harting-Bank en de afdeling orthopedie werken sinds zomer 2011 nauwer samen. Verpleegkundigen van de polikliniek orthopedie kunnen via een klantportaal rechtstreeks hulpmiddelen aanvragen bij de Harting-Bank. De hulpmiddelen – nodig tijdens de herstelperiode – worden snel en indien nodig thuis bij de patiënt bezorgd. Met deze dienstverlening beoogd de Orthopedie in samenwerking met de Harting-Bank de service verlening naar de patiënt te verhogen.