Rob Michels: “Er zijn zoveel goede keuzes”

20 september 2013

rob-michelsDe nieuwe folder van HagaVrienden is beschikbaar. De folder kunt u inzien door de bijlage onder het kopje ‘downloads’ te openen. Natuurlijk kunt u de folder ook opvragen via 070-2101564 of contact@hagavrienden.nl In de folder worden een aantal projecten die HagaVrienden heeft gerealiseerd toegelicht. De folder wordt gebruikt voor wervingsactiviteiten in de komende maanden.

De heer Michels, sinds 2011 HagaVrienden heeft ten behoeve van de folder met ons gedeeld, waarom hij HagaVriend is geworden. Zijn persoonlijk verhaal staat in de folder, maar geven wij onderstaand ook weer.

“Gedurende de ziekte van mijn, helaas veel te jong, overleden vrouw kwamen wij vaak in het HagaZiekenhuis. Wij hebben altijd enorm veel bewondering gehad voor de prettige manier waarop in het ziekenhuis met mensen wordt omgegaan. De locatie Sportlaan is door zijn kleinschaligheid een oase van rust en vriendelijkheid. De sfeer op de locatie Leyweg is ondanks de grootte ook bijzonder goed.

Door deze persoonlijke ervaring vind ik het mooi om HagaVriend  te worden en te ondersteunen bij het realiseren van wensen die het leven van patiënten aangenamer maken. In een wereld die steeds harder en onpersoonlijker wordt, kan juist dat kleine beetje extra zo veel betekenen! Eigenlijk zou iedereen een ‘HagaVriend’ moeten zijn.”

“Ik koos dit jaar voor het project trainingsapparaten op de afdeling hematologie, omdat dit te maken heeft met de ziekte waaraan mijn vrouw leed en waaraan ook vele anderen lijden. Een project kiezen is moeilijk, want er zijn zo veel goede keuzes. Volgend jaar blijf ik HagaVriend en ik ben nu al benieuwd welke nieuwe projecten ik dan kan ondersteunen.”

Geef een antwoord