Samenwerking met Cosmo Hairstyling

16 mei 2012

Stichting HagaVrienden en PersoneelsWinkel HagaZiekenhuis zijn een samenwerking gestart met Cosmo Hairstyling. Medewerkers van het HagaZiekenhuis ontvangen niet alleen korting, maar steunen daardoor ook de projecten van HagaVrienden.

Bij aanschaf van een klantenkaart ontvangen Haga-medewerkers 50% korting op de eerste extra behandeling. Daarnaast krijgen medewerkers een korting van 10% op alle overige behandelingen.

cosmo_hairstyling

Foto door Dina May van Leeuwen. Vlnr Esther van Velthoven, Cosmo Hairstyling, Helene Marcus, coördinator HagaVrienden en John Gunneweg, coördinator PersoneelsWinkel HagaZiekenhuis

Cosmo Hairstyling schenkt een klein percentage van het bestede bedrag aan HagaVrienden. Medewerkers hebben voordeel door aantrekkelijke kortingen en een kapsel waar ze zich goed bij voelen. Tegelijkertijd steunen zij samen met Cosmo de projecten van HagaVrienden. Kortom, een prettige samenwerking tussen de instellingen met voordeel voor alle betrokkenen.

De korting geldt bij de Cosmo Hairstyling vestigingen te Den Haag (Leyweg 932, Wagenstraat 32 en Loosduinse Hoofdplein 192), Wateringen en Naaldwijk.

Geef een antwoord