Van de Velde Archiefbeheer BV sponsort muurafbeelding Spoedplein

5 september 2012

Van der Velde Archiefopslag B.V. heeft een muurafbeelding gesponsord in de wachtkamer van de nieuwe Spoed Eisende Hulp (SEH). De SEH maakt deel uit van het op 4 september jl. geopende Spoedplein van het HagaZiekenhuis aan de locatie Leyweg. De heer Leon van der Velde, directeur, was samen met zijn echtgenote aanwezig bij de opening van het Spoedplein. De opening werd verricht door mevrouw Edith Schippers, minister van Volksgezondheid.

Vlnr  De heer Krans, voorzitter HagaVrienden en mevrouw en meneer Van der Velde voor de gesponsorde muurafbeeling. De foto voor deze muurafbeelding is gemaakt en gesponsord door Hans Oostrum fotografie

Vlnr De heer Krans, voorzitter HagaVrienden en mevrouw en meneer Van der Velde voor de gesponsorde muurafbeeling. De foto is gemaakt en gesponsord door Hans Oostrum fotografie

De wachtkamer van de SEH wordt opgeluisterd door een muurgrote afbeelding van het strand van Scheveningen. Onderzoek heeft uitgewezen dat bekende of rustgevende beelden bijdragen aan een ‘helende omgeving’. Dit heeft een positief effect op het herstel of welzijn van patiënten en werkt stress verminderend.

Van der Velde Archiefopslag B.V. heeft sinds jaren een zakelijke relatie met het HagaZiekenhuis op het gebied van archiefvoorzieningen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de basis van de bedrijfsvoering. Dit is ook doorgevoerd in de kernwaarden van het bedrijf.

De SEH behandeld meer dan 40.000 patiënten per jaar. Door sponsoring door Van der Velde Archiefopslag kunnen de patiënten gebruik gaan maken van deze rustgevende wachtkamer.  HagaVrienden bedankt Van der Velde Archiefopslag B.V. daarvoor zeer hartelijk.

Voor meer informatie http://www.vandervelde-archief.nl/

Van der Velde Archiefopslag BV is een dochter onderneming van Van der Velde ’t Veentje verhuizingen.

Geef een antwoord