Werven in winkelcentra vergroot naamsbekendheid

6 november 2012

HagaVrienden was de afgelopen weken aanwezig in winkelcentrum Loosduinen en winkelcentrum Savornin Lohmanplein. Grote groepen winkelend publiek hebben op deze manier kennis kunnen maken met de projecten van HagaVrienden.

winkelcentrumwerving

(Vlnr) Irene Broer, Helene Marcus, Gerard Folmer werven voor HagaVrienden op het Loosduinse Hoofdplein Foto: Hans Oostrum Fotografie

Onze stand viel goed op op het plein in Loosduinen op 18 en 19 oktober jl. Coördinator Helene Marcus was daar aanwezig met een aantal ambassadeurs van HagaVrienden. We hebben de folder over HagaVrienden uitgereikt aan geïnteresseerden. Dat leverde vaak leuke gesprekken op. Uit deze gesprekken bleek dat veel bewoners van Loosduinen gebruik maken van de faciliteiten van het HagaZiekenhuis. Maar ook dat zij overwegend positief zijn over de geleverde zorg. Dat HagaVrienden werft voor aanvullende voorzieningen juicht men veelal toe. Dat is fijn om te weten!

Op 25 en 26 oktober waren we aanwezig in het gezellige winkelcentrum Savornin Lohmanplein. Het publiek winkelt er wat gehaaster, maar ook daar vonden we menig luisterend oor voor een toelichting wie HagaVrienden zijn en wat we doen. We hadden de collectebussen ook weer meegebracht. Ongemerkt stopt menig voorbijganger daar een munt of zelfs briefje in, met aan het eind van de vier dagen een aardig totaalbedrag.

Deze manier van bekendheid geven aan HagaVrienden is ons goed bevallen en zal in de toekomst zeker nog eens worden herhaald.

Geef een antwoord