Wie wil er nu geen Nursing Clogs

7 november 2011

De rage van de Crocs is geluwd. De nieuwe rage zijn de Nursing Clogs (verpleegkundige klompen) van aanbieder Tjoelup. Verpleegkundigen van het HagaZiekenhuis konden de klompen met een fikse introductiekorting kopen tijdens de “Ladies Night” georganiseerd door de Personeelsvereniging in het bedrijfsrestaurant op de locatie Leyweg. Ook na deze introductie kunnen leden van de personeelsvereniging de klompen met korting aanschaffen.

clogsMet de aanschaf van de klompen ondersteunen Tjoelup en medewerkers van het HagaZiekenhuis de HagaVrienden; per verkocht paar komt een klein bedrag ten goede aan de HagaVrienden. Zo komt door de samenwerking met Tjoelup één van de projecten voor onze patiënten weer dichter bij.

Nursing Clogs van Tjoelup
De speciaal ontworpen Nursing Clogs worden op traditionele wijze vervaardigd met het mooiste leer en de beste kwaliteit houten zolen. Alle zolen worden uit licht en duurzaam hout gesneden waarbij een pu-buigpunt onder de voetzool wordt aangebracht. Hierdoor zijn de Nursing Clogs buigzaam en flexibel waardoor je ook na een dag of nacht hard werken geen vermoeide voeten zult ervaren. De speciale Care/Flex zolen zijn uitermate zacht, dempend en geruisloos. Ook zijn de gekozen leersoorten erg makkelijk te reinigen. Nursing Clogs van Tjoelup onderscheiden zich door hun hippe, eigenwijze en trendy look!

Geef een antwoord